Megvásárolható boraink


Sauvignon blanc 2020 Hajós – Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
Élénk, finom savszerkezet jellemzi. Illata virágos, ibolyára emlékeztető, zamatában a csalán és a széna jellegzetes tulajdonságai érvényesülnek. Kéksajtokkal, zöldfűszeres, kapros ételekkel tökéletes harmóniát alkot.
Megtekintés

Kadarka rozé 2020 Hajós-Bajai OEM száraz rozé

1 190 Ft

db
Friss, feszes, vibráló savakkal teli érkezik a száraz kadarka rozénk. Finom szőlős és szedres illattal és ízzel, hosszú, frissítő lecsengéssel. Huszáros, penge, üdítő. Remek fröccs alapanyag, de bátran ajánljuk testes levesekhez, sültekhez és könnyed desszertekhez is.
Megtekintés

Cserszegi fűszeres 2020 Hajós-Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
A Cserszegi fűszeres szintén magyar eredetű bortermő szőlőfajta. Belőle készült díjnyertes borunk fajtajellegesen fűszeres, muskotályos. Sajttal, hallal, szárnyas húsokkal készült ételekhez illik.
Megtekintés

Irsai Olivér 2020 Hajós-Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
Magyar nemesítésű szőlőborfajtából készült, világos zöldessárga színű, gyümölcsösen friss és illatos fehér bor. Könnyed fogások méltó kísérője: levesekhez, sajt, hal, és szárnyas mellé bártan ajánljuk.
Megtekintés

"Sweet Home" akciós borcsomag

13 140 Ft

db
"Sweet Home" borcsomagunknak már a neve is önmagáért beszél.3 palack 2018-as évjáratú késői szüretelésű Chardonnay és szintén 3 palack 2019-es évjáratú Cserszegi késői fűszeres.Ez a válogatás legfőképp hölgy társainknak kedvez, persze az édes kényeztetés mindenkinek jár.Mi lehetne a legjobb stresszo...
Megtekintés

"Csanádi otthon" - Kóstolósor

8 140 Ft

db
Akciós borcsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy minden fogáshoz remekül passzoljon. Tökéletes választás egy kellemes családi ebédhez, vacsorához, ünnepi menüsorhoz.Akciós borcsomagunkat már szállítási díj nélkül rendelheted!A csomag tartalma: 1 db Zöld Veltelini 2019 Hajós - Bajai OEM száraz fehér...
Megtekintés

"Csanádi otthon" - Prémium kóstolósor

8 940 Ft

db
Prémium borcsomagunk a legkülönlegesebb és legkiválóbb borainkat tartalmazza.A palackokat gondosan válogattuk, így minden fogáshoz megtalálható az az üveg bor, amelyik legjobban illik az adott ételhez, így tökéletes választás lehet egy családi körben töltött ünnepi ebédhez, vacsorához.Prémium borcso...
Megtekintés

Chardonnay Black Label 2019 Hajós Bajai OEM száraz fehér

1 390 Ft

db
Black Label Chardonnay borunk fajtajelleges, könnyed savakkal teli, finom zamatú.  Ízlelésekor némileg becsapós, mivel illata alapján édes bor gondolatát társíthatjuk hozzá, azonban kóstoláskor kimondottan száraz ízvilág köszön vissza.Ízben és illatban az alma, birsalma, őszibarack, körte, citrusok...
Megtekintés

Zöld veltelíni 2019 Duna OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
2018-as évjáratban készítettünk először Zöld veltelínit a hajósi birtokunkon első alkalommal termett szűz termésből. A fajtára jellemző zöld-fehér szín, a visszafogottan elegáns borsikafüves aromajegyek teszik kellemessé a bor fogyasztását. Sajttal, hallal, szárnyas húsokkal készült ételekhez illik.
Megtekintés

Chardonnay 2019 Hajós – Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
Zöldessárga színű, illatában és ízében citrusos, gyümölcsös. Finom savérzetű, zamatosan telt fehérbor. Könnyű sültekkel, sajtokkal, száraz süteményekkel tálalható. 
Megtekintés

Sauvignon blanc 2019 Hajós – Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
Élénk, finom savszerkezet jellemzi. Illata virágos, ibolyára emlékeztető, zamatában a csalán és a széna jellegzetes tulajdonságai érvényesülnek. Kéksajtokkal, zöldfűszeres, kapros ételekkel tökéletes harmóniát alkot. 
Megtekintés

Kadarka rozé 2019 Hajós-Bajai OEM száraz rozé

1 190 Ft

db
Friss, feszes, vibráló savakkal teli érkezik a száraz kadarka rozénk. Finom szőlős és szedres illattal és ízzel, hosszú, frissítő lecsengéssel. Huszáros, penge, üdítő. Remek fröccs alapanyag, de bátran ajánljuk testes levesekhez, sültekhez és  könnyed desszertekhez is.  
Megtekintés

Kékfrankos rozé 2019 Hajós-Bajai OEM száraz rozé

1 190 Ft

db
Fűszeres jellegű, virágos és gyümölcsös rozénk tökéletes alapanyaga az üdítő nyári fröccsnek. Emellett ajánljuk magyaros levesekhez, sültekhez és desszertekhez.
Megtekintés

Kékfrankos Portugieser Siller 2019 Hajós - Bajai OEM száraz siller

1 190 Ft

db
2019-ben első alkalommal,hagyományteremtő céllal készítettünk egy igazán gyümölcsös sillerbort. A Kékfrankos és a Portugieser fajta hozza illatában és ízében az érettebb gyümölcsösséget, míg a Portugieser bársonyosságával varázsol el minket.
Megtekintés

Cserszegi késői szüret 2019 Hajós - Bajai OEM édes fehér ( 0.5 l )

2 190 Ft

db
A Cserszegi fűszeressége tökéletesen illik egy nőies édes borhoz.E kettő összegzéséből létrejött, egy várakozásunkat felülmúló csoda, amit kifejezetten desszertekhez ajánlunk, de önmagában desszertként is a legideálisabb választás.
Megtekintés

Vörös a házban 2019 Hajós - Bajai OEM száraz cuvée

1 190 Ft

db
Irányított erjesztésű vörösborunkat a Portugieser lágysága, a Kékfrankos ropogóssága és a Cabernet Sauvignon könnyed testessége teszi bársonyos, könnyed ivású gyümölcsös vörösborrá.
Megtekintés

Késői szüretelésű Chardonnay 2018 Hajós – Bajai OEM édes fehér

2 190 Ft

db
Egy hónappal a normál szüret után, nagyon magas mustfokkal szedett szőlőből készült. Ízben, zamatban gazdag, gyümölcsös illatokkal. Igazi nagytestű bor. A bor középpontjában a koncentrált illat- és ízvilág áll.
Megtekintés

Cabernet Sauvignon 2018 Hajós - Bajai OEM száraz vörös

1 790 Ft

db
2018-as évjáratú Cabernet Sauvignon vörösborunk 11 hónapig barique fahordóban érlelődött, hogy tökéletes vörösborélményt nyújtson fogyasztói számára.A Cabernet Sauvignon rendkívül komplex illat- és íz-jegyzékkel bír. Jellegzetes ízeiben a fekete ribizke, a szeder ismerhető fel, kellő, de puha tannin...
Megtekintés

Kadarka 2018 Hajós – Bajai OEM száraz vörös

1 390 Ft

db
A kadarka Magyarországon gyakori kék szőlőfajta, melyből a hasonló nevű bor készül. Bora – jó érés esetén – kiemelkedően fűszeres zamatú. Kötöttebb és löszös talajon magasabb minőségű, testesebb vörösborokat, míg lazább homoktalajon vékonyabb, üdébb borokat terem.
Megtekintés

0

Szőlőtőke

0

Palack(ok)

0

Hektár szőlő

Borkedvelő vagy?


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le izgalmas aktualitásainkról, akcióinkról!

Név

Email cím

A Csanádi Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztást 18 év alatt nem ajánljuk!
Kérlek erősítsd meg életkorod!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.